Grenke operativni najem

Trace IS d.o.o. vam v sodelovanju z Grenke sedaj nudi tudi financiranje na obroke (za pravne osebe). Današnja podjetja so pod velikom pritiskom zaradi inovacij, ter potrebe da ostanejo konkurenčna. Da bi zadovoljili te potrebe, se vedno večje število podjetij odloča za najem najnovejše in najboljše IT opreme: od  telekomunikacijskih sistemov, strežnikov, notesnikov in ostale IT opreme.

Kakšne prednosti Vam ponuja najem?

Ko kupite IT opremo, ima le ta amortizacijsko dobo 5 let. Najem Vam omogoča, da ohranjate vašo opremo vedno konkurenčno in najnovejšo. S tem ko najamete IT opremo, jo po končani dobi najema lahko vrnete, ter se odločite za novo. S tem ima podjetje vedno najnovejšo IT opremo, ki mu omogoča delo z novimi tehnologijami. To pa omogoča prilagodljivost in ohranjanje konkurenčnosti podjetja na trgu.

Pri operativnem najemu razen mesečnih stroškov najema (mesečne anuitete) ni nobenih drugih stroškov. Slednje kapitalsko strukturo v bilanci ne slabi, temveč jo ohranja. Vhodni davek na dodano vrednost (DDV) se ne financira vnaprej, temveč se obračunava na mesečni ravni. Pri operativnem najemu tako ni knjiženja v sredstvih kot tudi ne strani obveznosti. Amortizacija se knjiži pri najemodajalcu. Z operativnim najemom podjetje ohranja razmeroma visoko likvidnost.

Klasični oz. operativni najem
• Brez pologa.
• od 15 do 60 obrokov, že od 500 € navzgor. Pri večjih nakupih po dogovoru tudi več obrokov oz. maksimalno 72.
• Stroški odobritve le 75 € + DDV.
• Odobritev v enem dnevu.
• Obvezno polna zaščita izdelka
• Minimalna vrednost za najem 500 €.