Antivirusne rešitve Eset

ESET NOD32 je enoten, visoko optimiziran pogon, ki deluje kot poenoten sistem proti grožnjam, ki ščiti pred širokim spektrom škodljivih programov – virusi, črvi, spywareom in ostalimi škodljivimi kodami, ki se neprestano razvijajo.

Za domačo uporabo in pisarno doma

Naša najbolj celovita rešitev za domače uporabnike. Temelji na ESET NOD32 Antivirusu, ščiti pred virusi, črvi, vohunskimi programi in ostalimi internetnimi grožnjami. Preprečuje tudi neželeno pošto in vključuje dvosmerni osebni požarni zid. Minimalno obremenjuje računalnik in pozitivno vpliva na njegovo hitrost delovanja.

Vaša najboljša obramba pred virusi, trojanci, črvi in drugimi oblikami škodljivih programov – in tudi najpopularnejša izbira IT profesionalcev. Temelji na ThreatSense pogonu z napredno hevristiko, ki blokira precej več neznanih groženj od konkurenčnih programov.

Za podjetja in poslovno rabo

ESET Endpoint Security je idealna varnostna rešitev za podjetja, ki imajo od 5 do 100,000 računalnikov. Vrhunska proaktivna zaščita delovne postaje ščiti na več nivojih, poleg protivirusne in protivohunske zaščite, vključuje tudi dvosmerni požarni zid in filter pred neželeno pošto.
Poleg ESET Endpoint Security boste lahko brezplačno uporabljali tudi ESET Remote Administrator in zrcalni strežnik za enostavno nadziranje in posodabljanje delovnih postaj.